Om oss

Lokalt och personligt

Det lilla bolaget med det annorlunda tänket

Vi är det lilla, lokala och personliga konsultbolaget med det lite annorlunda tänket och de duktiga, erfarna och professionella konsulterna med stor egen drivkraft.

Vi erbjuder resurs- och spetskompetens inom mjukvarutest för produktutveckling och systemutveckling till den lokala marknaden i Jönköping, Linköping och Norrköping.

Våra konsulter är mjukvarutestare, systemtestare och testledare.

Vi startade vår verksamhet 1 nov 2010 och är ett systerbolag till Divid AB som arbetar med utveckling av informationssystem.

Alla våra konsulter är väl förankrade i den lokala regionen. De är erfarna, tekniskt och socialt kompetenta, har stor egen drivkraft och har lätt för att anpassa sig till det som krävs för att uppfylla våra kunders specifika krav.

Våra kunder finns främst bland de större konsultköparna på den lokala marknaden. De är verksamma inom många olika branscher, allt ifrån industri till offentlig verksamhet.

Vår vision är att vara det bästa konsultbolaget inom mjukvarutest för produktutveckling och systemutveckling, avseende kvalificerad resursförstärkning på plats hos kund på den lokala marknaden, för såväl kunder som anställda.

Vill du veta mer om oss?

Följ oss på våra sociala medier.